En härlig helg

Oj, vad snabbt tiden går när man har roligt!

Vi var på Kållandsö tors-sön och har mest träffat en hel massa folk hela tiden. Och jag uppskattade det verkligen. Det var en skön känsla. Har nämligen haft lite problem med att släktingar och vänner kommer och går som de vill där på Spiken, och om man inte är upplagd för småprat och spontana fikan med Samuels släkt så har man inget där att göra. Särskilt jobbigt har det varit de två senaste somrarna, då vi varit extra känsliga för folks ytlighet och småkäcka kommentarer.

Men den här helgen gick det jättebra! I och för sig träffade vi mest goda vänner. Fredagskvällen blev en riktig höjdare då vi och några vänner (som vi inte träffat på jäääättelänge) fixade barnvakt och drog in till Lidköping för att äta och umgås. Vi var till en början helt fnissiga av vår nyvunna frihet men efter ett tag kom ändå samtalen in på djupare nivåer. Alkohol, bibeln som Guds ofelbara ord, bönens makt och sorgen efter Josef var lite av det som avverkades. Tack kära vänner för en betydelsefull kväll, hoppas detta kan bli en tradition!

Stort tack också till S och T som fixade en fantastisk spa-kväll till oss på lördagkvällen. Deras lille prins låg (oss ovetande!) och sov i rummet bredvid, när jag och Samuel rusiga av det bubbliga, varma vattnet stämde upp i tvåstämmig skrålsång. Stackars föräldrarna som inte vågade gå och säga till oss; "de har ju så roligt nu...".

Anton bara pratar mer och mer och vissa saker som han säger låter extremt likt Josef. Det gör att nya minnen släpps fram, vilket är härligt. Tycker annars att jag minns alldeles för lite av Josef. Vårt liv med honom känns mest som en dröm.
I augusti fyller Anton två och då har han och Josef haft lika många födelsedagar här på jorden. Hoppas bara Anton får många många fler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0