Torsdag 2 augusti 2007

Vilka härliga och intensiva dagar vi haft! Det är skönt att det är ett år tills Anton fyller år nästa gång...

I tisdags hade vi alltså barnkalas. Det kom 4 barn. Det speciella med barnkalas för så små barn är ju att föräldrarna måste vara med också, så det blir väldigt mycket folk. Men det var trevligt för oss att träffa lite goda vänner också. Anton älskar ju filmen "Cars" så vi hade det lite som tema för kalaset. Så här såg dukningen ut:

image176

Vi åt massa god mat, och sedan blev det dans! Anton och hans kusin älskar att dansa till filmen "Happy Feet". De gick loss som bara den, medan de andra barnen försökte hänga på så gott de kunde. Det var en härlig syn! Anton har verkligen skönt groove i sin kropp. Följande bild är så härlig för egentligen har de två killarna helt olika dansstil, men här ser det ut som de kör ett sorts inövat dansnummer:

image177

Anton fick också en såpbubblemaskin så vi var ju tvungna att gå ut till parken och pröva den. Gissa om barnen tyckte det var härligt att springa bland alla bubblor!

    

I onsdags, på själva födelsedagen, blev det så klart presenter på morgonen. Av oss fick han bland annat en bilbana som är MYCKET uppskattad. Lite för uppskattad; om någon närmar sig den så skriker Anton "MIN BILBANA!" Sådan har jag aldrig sett honom förut.
Vi åkte till havet och fångade krabbor, en av Antons favoritsysslor. Senare på dagen var det kalas igen, men för familjen den här gången (våra grannar på övervåningen räknas som familj).

    

Efter det blev jag jättetrött och kände mig mest sorgsen. Det är typiskt efter just kalasande och massa människor som man ska vara trevlig mot, det blir alltid bakslag på det, och saknaden efter Josef kommer extra starkt.
Men det känns skönt att ha gjort tvåårsdagen! Den är ju lite laddad för oss eftersom det var då som Josef började må dåligt.

Nu ska vi dra iväg igen. Den här gången till stugan uppe på Kållandsö, utanför Lidköping. Och nu verkar det faktiskt som att värmen ska komma till Sverige! Otroligt!! Vi stannar där så länge det är fint väder, men max två veckor. Där finns inga nymodigheter som dator (inte ens rinnande vatten!), så det blir inget skrivet här på ett tag.


Kommentarer
Postat av: Carro o David Nyström

Hej! Nu har jag (Carro) läst, har inte kunnat slita mig. Intressant att läsa om hur ni har det och om dina tankar och känslor. Det var Niklas som berättade att du hade en blogg. Kommer att vara en TROGEN läsare.... Vi får ses snart!! Kramar från oss

2007-08-05 @ 21:41:53
Postat av: Julia

Fina bilder och låter som ett bra kalas! Kram

2007-08-12 @ 19:03:37
URL: http://juleld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0