Tisdag 19 juni

Igår var en lugn dag, jag var hemma i lägenheten hela dagen. Kände mig lite skum, troligtvis av nånting jag ätit. Längtade hem ännu mer då, när jag inte mådde bra. Idag har varit en bättre dag på alla sätt.

Vi var ju förresten på IKEA i söndags. Då handlade vi älgpasta, som vi åt igår.

image115

Idag åkte jag, Sabina och Anton upp i CN Tower, världens högsta fristående byggnad. Där inne finns bl a ett glasgolv som man med viss bävan kan gå ut på och titta rakt ner på bilarna som kör ca 550 m längre ner. Konstigt, fast man vet att det är säkert, så tvekar man ändå innan man går ut. Anton fullkomligen vägrade! Jag försökte lura ut honom på glasgolvet på alla möjliga sätt, men det gick inte. En sund reaktion, egentligen. Konstig känsla att titta ner på de mäktiga skyskraporna!



Längst ner i tornet åt vi lite och hade det gött. När vi sedan gick därifrån så ville inte Anton ta av sig solglasögonen! Det var lite annorlunda, eftersom det brukar vara ett problem att få honom att ha dem kvar på sig. Han ville vara "cool" hela tiden, och somnade till slut "cool".



Eftersom tornet inte var någon höjdare (!) för Anton, så fick vi gå till ett av hans favvoställen också. Fontänerna på Dunda's Square blir det då. De är så många och åker upp och ner hela tiden, han blir helt till sig av dem!



Ovanför vårt matbord hänger en tavla. Anton pekar på den varje gång vi sitter och äter, och säger: "Valen!" Är det någon som ser en val i den här??

image126

Kommentarer
Postat av: Petra

Hej
Hittade din blogg. bor du i kanada? Hur är det där? Jag bor i Thailand, undrar mest med dagis, sjukvård osv Jätte fina bilder.
Mvh
Petra

2007-06-20 @ 05:05:03
URL: http://www.nongpet.blogg.s
Postat av: Anonym

Så ung och redan medveten om betydelsen av en cool image!:)Och min teori angående tavlan: om man verkligen VILL se en val i allt, så GÖR man det! Idag åker jag med mor o far till Nyhem. Ska tydligen hälsa på kungen... Kram

2007-06-20 @ 07:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0