Torsdag 19 februari 2009

Just nu är det mycket som ska hinnas med och bloggen måste tyvärr nedprioriteras. Jag har mina funderingar kring att lägga ner den, men eftersom det händer en del spännande under våren nu så tänkte jag att ni får hänga på det också.

Vi ska nämligen köpa hus! Och inte vilket hus som helst, utan mammas och pappas fina villa i Toltorpsdalen här i Mölndal. Läget är strålande, med 5 min cykelväg för Samuel till Chalmers och kanske en 10-15 min bussresa till stan. Eftersom mina kära föräldrar har tagit så god hand om huset, så behövs det inga stora renoveringar utan det blir mest lite inredningsgrejer för oss att fixa med - sånt som bara är roligt!
Vi ska passa på att slipa golven och måla väggar och göra om badrummet på övervåningen. Tänk att få två toaletter - vilken lyx!
Åh, vad mycket plats vi kommer få, jag längtar! Här hemma går vi och pratar kakel, klinker, väggpanel, bergvärmepump, rotavdrag och räntor hela dagarna. Även om det är roligt så är det ju också lite läskigt att ge sig in på nåt sånt här stort.

Mamma och pappa har köpt en lägenhet i Balltorp (som också ligger i Mölndal). Jag har inte sett den inuti, men varit utanför och den ligger verkligen jättefint, väldigt nära stora naturområden. Hoppas verkligen att de kommer trivas där!

Så från och med juni så är ni välkomna att komma hem och sova över hos oss. Då kommer vi ha ett stort gästrum med plats för en familj på iallafall 4 personer. Och är ni fler så ska vi nog kunna hitta plats åt er i resten av huset.

Elin är nu 4 månader och har börjat med lite smakportioner. Det var mycket uppskattat och jag tror inte att det kommer bli några problem att få i henne mat.
Som ni ser så är ju hon ju världens sötaste unge och hon är oftast go och glad, även om hon allt måste protestera vilt när det inte blir som hon vill. Allra hemskast är det nog att bli väckt, då måste man skrika allt vad man kan jättelänge...

Anton vill vara nära henne mycket och det är fortfarande helt underbart att se dem ihop. Han skrattar på ett särskilt hjärtligt sätt med henne.
Jag måste bara berätta en härlig episod från dagis. Antons fröken berättade detta när Samuel hämtade honom en dag för ett tag sen. De hade pratat om vad som gör en glad. "nya leksaker" "bilar" "snö" var olika förslag från barnen. Då sa Anton: "Mamma, pappa och Elin gör mig glad!". Alltså vilken kille!!! Jag får varma rysningar varje gång jag tänker på det.

RSS 2.0