Fredag 12 december 2008

Det blev bara tre lugna dagar sen fick Elin katastrofalt ont i magen igen. Vi gissar att det är det som är problemet iallafall. Det är sannerligen inte lätt att veta med de små. Ibland verkar det som att hon helt enkelt bara har svårt att komma till ro. En kväll för ett par dagar sedan tänkte vi att vi inte skulle gå ut utan hon skulle faktiskt få lära sig att somna inne. Efter hysteriskt skrikande till och från i flera timmar gav jag till slut upp och gick ut vid kl 00.30. Hon somnade på ca 2 minuter.

Igår var vi och såg ett fantastiskt lussetåg på Antons dagis. Förra året när han skulle vara tomte blev han ledsen och Samuel fick sitta med där framme. I år undrade vi verkligen hur det skulle gå. Han har inte direkt varit positivt inställd till det hela, men jag har tjatat om hur kul jag tyckte det skulle bli att få se honom sjungandes med alla kompisar....Och det gick faktiskt alldeles strålande! Man kan inte säga att han sjöng mycket, men han satt där och såg fin ut (se bildbeivs nedan). Och jag både filmade och tog kort som sig bör. Sen fick man köpa fika och annat smått och gott som barnen hade gjort. Elin sov genom hela tillställningen. Det var en härligt harmonisk eftermiddag! Jag är så glad för min familj.

 

Häromdagen bakade vi pepparkakshus. Farmor och farfar kom och var med. Det var supermysigt. Anton tyckte det var såå kul och har i princip pyntat hela hustaket själv.

  

Ett tag kring Elins födelse så kom Josef och saknaden efter honom mycket i skymundan. Men nu allteftersom julen närmar sig så märker jag att jag tänker på honom mer och mer. Det är så mycket man undrar över och jag blir mest frustrerad av allt undrande. Hur skulle han varit mot Elin? Hur skulle han varit rent allmänt - 6 år gammal?? Tänk att vi skulle haft en kille till, det känns mest ofattbart. Han skulle ju gått i förskoleklass nu, känns också konstigt att tänka på.

Mitt jobb är fortfarande roligt och så otroligt meningsfullt! Förra veckan var jag på Ritz och festade loss med Göteborgs societet. Det var en välgörenhetstillställning till förmån för MinStoraDag.
Se gärna foton på www.finest.se/imageGallery/?igid=4451 Tyvärr lyckades inte jag fastna på nån bild.
Kolla även gärna in vår lilla reklamsnutt som går på TV4 där vi tackar alla som bidragit till vår julinsamling. Vi är väldigt glada att den kommer i ett reklamavbrott ikväll under Idolfinalen då det är ca 2,5 milj tittare.
Vi behöver fortfarande mer volontärer här i Göteborgstrakten, så nu ber jag dig som läser detta att fundera lite extra om inte just du vill vara med! Man bestämmer själv hur mycket och vilka saker man vill vara med på; allt ifrån gå på konserter och matcher till cafédagar och självklart Stora Dagar. Det ger en otrolig energikick att få vara med och hjälpa andra på det här sättet. Såg nyligen en psykolog på TV som berättade att det första hon rekommenderar patienter som är deprimerade är att engagera sig i nån sorts volontärarbete, så om du känner dig lite nere och håglös i dessa mörkertider är det bara att höra av sig. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

hm... det där med att fastna på bild.. det har du faktiskt lyckats med på ett i alla fall. man kan se två partypinglor lite bakom...

vilken kväll det var!

kram på dig min vän

2008-12-15 @ 22:02:25
Postat av: Linnéa B

Jaa, haha, det kan man faktiskt! Det hade jag inte sett.

Då har vi iallafall nåt bevis på att vi var där.

2008-12-16 @ 14:18:17
URL: http://brohede.blogg.se/
Postat av: Tina

Ville bara tacka för en mycket trevlig förmiddag hos er idag! Det var så kul att få se lilla Elin live, och hur ni bor. :-) Väntar med spänning på att få träffa Anton snart med. Fundera ni lite till på det där med akupunkturen - det kan ju i alla fall vara värt att testa! Krama hela familjen så gott. / Fam Trollefur

2008-12-16 @ 17:44:10
URL: http://www.troll.bloggagratis.se
Postat av: KarinS

Hihi, jag var "tvungen" att leta på de där Ritz bilderna en gång till och såg dig allt på ett hörn! =) (vad gör man inte för att slippa plugga?)

2009-01-13 @ 17:29:18
URL: http://bloggkarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0